Perheiden kohtaamispaikka - Perhekahvilatoiminta starttaa jälleen tällä viikolla!

6.9.2016

Ympäri Suomea on yli 400 Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilaa, jonne kaikki lapsiperheet ovat tervetulleita. Perhekahvilat syntyvät vanhempien omasta aloitteesta ja toimivat suurimmaksi osaksi vapaaehtoisvoimin. Monet toivovat paikkaa, jossa olisi helppo tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. MLL:n perhekahvila tarjoaa vanhemmille tukea, tietoa ja toimintamahdollisuuksia. Samalla lapset saavat seuraa ja mukavaa tekemistä. 

MLL Laajasalon paikallisyhdistyksen ja Leikkipuisto Kiiltotähden yhteistyössä järjestämä perhekahvilatoiminta käynnistyy jälleen tällä viikolla seuraavasti:

 

Iltaperhekahvila keskiviikkoisin klo 16.30-18.30 Leikkipuisto Kiiltotähti, Ilomäentie 8, 00840 Helsinki.

Iltaperhekahvilassa tavataan lasten ja vanhempien/huoltajien kesken, leikitään ja vaihdetaan kuulumisia arjesta ja vanhemmuudesta. Iltaperhekahvilalla on omat facebook-sivut, johon päivittyy mahdollinen ohjelma ym: https://www.facebook.com/groups/414142605453483/

Aamuperhekahvila torstaisin klo 9.30–11.30 Leikkipuisto Kiiltotähti, Ilomäentie 8, 00840 Helsinki.

Aamuperhekahvilassa on tarjolla purtavaa ja juotavaa pientä korvausta vastaan. Kahvilassa lapset ja vanhemmat/huoltajat tapaavat toisiaan, saavat leikki- ja juttuseuraa, useimmilla kerroilla on myös järjestettynä mielenkiintoista ja ajankohtaista ohjelmaa! 

Perhekahvilaan liittyvissä kysymyksissä/asioissa voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla mll.laajasalo@gmail.com. Tervetuloa mukaan MLL Laajasalon ja Leikkipuisto Kiiltotähden yhdessä järjestämiin Perhekahviloihin!