Perhekahvila

Perheiden kohtaamispaikka

Ympäri Suomea on yli 400 Mannerheimin Lastensuojeluliiton Perhekahvilaa, jonne kaikki lapsiperheet ovat tervetulleita. Perhekahvilat syntyvät vanhempien omasta aloitteesta ja toimivat suurimmaksi osaksi vapaaehtoisvoimin. Monet toivovat paikkaa, jossa olisi helppo tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. MLL:n perhekahvila tarjoaa vanhemmille tukea, tietoa ja toimintamahdollisuuksia. Samalla lapset saavat seuraa ja mukavaa tekemistä. 

Kevään 2022 Perhekahvilan ensimmäinen kerta on tämän hetken tiedon mukaan torstaina 3.2.2022! Perhekahvila kokoontuu aina torstaisin klo 9.30–11.30 Leikkipuisto Kiiltotähti, Ilomäentie 8, 00840 Helsinki.

Perhekahvilaan liittyvissä kysymyksissä/asioissa voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla mll.laajasalo@gmail.com. Ohjelma on nähtävillä sivun oikeassa reunassa, ohjelmaan voi tulla muutoksia.

Voit liittyä facebookissa MLL Laajasalo perhekahvila -ryhmään ja kuulla tarkemmin kahvilan tapahtumista: https://www.facebook.com/groups/414142605453483/

Vapaaehtoisia (kahvinkeittoon) haetaan jatkuvasti! Kyselyt ja ilmoittautumiset mll.laajasalo@gmail.com.

Vapaa pääsy! Perhekahvilaohjelma on aina maksuton. 


MLL Perhekahvila kevät 2022
Leikkipuisto Kiiltotähti, Laajasalo

Helmikuu 

3.2 Tervetuloa Perhekahvilaan!