Taidekerho

SYKSY 2022

Taidekerhossa tutustutaan värien maailmaan ja väritystapoihin, piirtämällä hahmottamiseen, maalaamiseen, askarrellaan luontoon ja juhlaan liittyvistä aiheista, kokeillaan erilaisia taiteen toteutustapoja ikä ja taidot huomioiden.

Ryhmät, kokoontuminen ja hinnat

1. ryhmä: 7-12 vuotiaat, torstaisin klo 15.15-16.45 Laajasalon Peruskoulun alatalolla luokka B039, 125e/syyskausi.

2. ryhmä: 4-6 vuotiaat, torstaisin klo 17.00-18.00 Laajasalon Peruskoulun alatalolla luokka B039, 115e/syyskausi.

Ohjaaja

Taidekerhon ohjaajana toimii Anna-Sofia Micklin. Anna-Sofia on Snellman-korkeakoulusta valmistunut kuvataideopettaja. Häneen voi olla yhteydessä sähköpostitse: annasofia.micklin@gmail.com, puh. 050 3593008.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa yhdistyksen jäsenille maanantaina 1. 8.2022.  Muut kuin jäsenet voivat ilmoittautua avoimille kerhopaikoille maanantaista 8.8.2022 alkaen.  Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: https://holvi.com/shop/ilmoittautuminen-MLL/

Seuraamme kevään koronatilannetta aktiivisesti. Mikäli kerhoja ei koronan tähden voida pitää, palautetaan peruuntuneiden kerhokertojen maksut ilmoittautuneille. Voit siis huoletta ilmoittautua kerhoihimme!

Pääasiallisesti kerhot pidetään niille määrätyssä työtilassa. Ohjaajat voivat halutessaan hyödyntää lähiluontoa kerhoissa. Jos kerhokerta on ulkona, ilmoitetaan siitä hyvissä ajoin kerholaisille.

Kerhon osallistujamäärästä tulee olla 80% täynnä 15.8.2022 mennessä, jotta kerho toteutuu.

Ensimmäinen taiteilukerta on torstaina 15.09.2022.

Tervetuloa mukaan taiteilemaan!