SAARI HARRASTAA

Aloita syksyllä uusi harrastus tai jatka vanhaa!

SAARI HARRASTAA TAPAHTUMA TIISTAINA 23.8.2018 klo 17.30-19.30 LAAJASALON PERUSKOULUN YLÄTALOLLA!

Tule tutustumaan saaremme harrastusmahdollisuuksiin yhtenä iltana yhdessä paikassa. Voit kokeilla uutta, jutella harrastajien kanssa ja ilmoittautua mukaan harrastukseen!

Tapahtuman järjestävät lasten ja nuorten harrastustoimintaa tarjoavat laajasalolaiset yhdistykset ja seurat.

Historiaa

SAARI HARRASTAA -tempaus järjestettiin ensimmäisen kerran Laajasalon Peruskoulun Ylätalolla koulujen alkajaisviikolla torstaina 16.8.2012. Kolmituntisen tapahtuman aikana saaren seurat ja yhdistykset esittelivät monipuolisesti saarellamme olevia lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia.

Tunnelma oli iloinen ja energinen aurinkoisessa ja lämpöisessä säässä. Paikalla pääsi kokeilemaan ja tutustumaan erilaisiin lajeihin, kuten golfiin, tennikseen, jalkapalloon, skeittaukseen, luisteluun, naperoiden temppurataan, rytmisen kilpavoimistelun nauhoihin ja vanteisiin, purjehdukseen, partioon, kirjojen maailmaan, lentopalloon ja koripalloon... kaikkea kivaa oli tarjolla kaiken kokoisille ja mielisille!!

Järjestäjille jäi erinomainen fiilis harrastustapahtumasta ja SAARI HARRASTAA -tempaus saa jatkoa joka syksy! Ensimmäisenä vuonna MLL Laajasalo toimi vastuullisena tapahtumajärjestäjänä, tulevina vuosina joku muu seura tai yhdistys! Kiitos kaikille tapahtumaan osaa ottaneille saarelaisille; harrastajille, seuroille ja yhdistyksille!

Mukana menossa olivat: HJK- Laajasalo, Laajasalon Palloseura, Lpk Meritähdet, Lpk Helsingin Siniset, Lpk Saharan Sissit, Laajasalon Kirjasto, Elise, Laajasalon Voima, Laajasalon Golf, HTPS, Sata- Tennis, Laava, Lp Kiiltotähti

Harrastamisen iloa ja tekemisen täyteistä syksyä kaikille!

Tunnelmia ensimmäisestä tempauksesta (2012):