Ajankohtaista

Ympäri Suomea on yli 400 Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilaa, jonne kaikki lapsiperheet ovat tervetulleita. Perhekahvilat syntyvät vanhempien omasta aloitteesta ja toimivat suurimmaksi osaksi vapaaehtoisvoimin. Monet toivovat paikkaa, jossa olisi helppo tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. MLL:n perhekahvila tarjoaa vanhemmille tukea, tietoa ja toimintamahdollisuuksia. Samalla lapset saavat seuraa ja mukavaa tekemistä.
HUOM! Tapahtuma-aika on muuttunut! Tapahtuma pidetään 23.8.2016 huonon sään tähden (16.8.2016).
Ettei yksikään lapsi jäisi auton alle koulutiellä!
Kevätjuhla on keskiviikkona 11.5.2016 klo 17.30 alkaen Poikkilaakson ala-asteella Jollaksessa.
Tervetuloa kaikki MLL Laajasalon paikallisyhdistyksen jäsenet!
MLL Laajasalo järjestää kesälomalla päiväleiritoimintaa 1. - 6. luokkalaisille luonnonhavainnointiteemalla viikoilla 23-26 (6.6.- 1.7.) ma-pe klo 9-16.
MLL Laajasalo ja Päiväkoti Yliskylän Vanhempaintoimikunta järjestävät yhdessä Mediakasvatusillan torstaina 11.2.2016 klo 18-19.30 Leikkipuisto Kiiltotähden tiloissa. Tilaisuus soveltuu erityisesti varhaiskasvatusikäisten lasten vanhemmille!
Tervetuloa MLL Laajasalon järjestämään ILTAPERHEKAHVILAAN keskiviikkoisin klo 16.30-18.30 Leikkipuisto Kiiltotähteen!
Lauantaina 21.11 klo 11-13 Laajasalon Peruskoulun Alatalolla tapahtuu. MLL Laajasalo järjestää lasten oikeuksien päivän kunniaksi hauskaa ohjelmaa koko perheelle!